Anadolu Üniversitesi’nden ayrılıp kurulan üniversitelerin merkezi laboratuvarlarını bir araya getirip birbirlerinin altyapı imkanlarını ve yetkinliklerini tamamlayacak şekilde kullanarak bölgesel bir araştırma gücü oluşturmak amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Eskişehir Teknik Üniversitesi öncülüğünde 27 Ocak 2022 tarihinde saat 16:00’da çevrimiçi düzenlenen ve Afyon Kocatepe Üniversitesi’ni TUAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Metin ÖZGÜL’ün temsil ettiği toplantıya Eskişehir, Afyonkarahisar, Kütahya ve Bilecik’te bulunan üniversitelerden 6 adet Merkez Laboratuvarın yetkilileri katıldı. Eskişehir Teknik Üniversitesi Araştırma ve Lisansüstü Süreçler Direktörü Prof. Dr. Servet Turan başkanlığında “AYRILSAK DA BERABERİZ” temasıyla yapılan toplantıda Merkez Laboratuvarların işleyişi ve sorunlarıyla ilgili bilgi ve fikir alışverişinde bulunuldu. Belirli periyotlarla toplantının tekrarlanması dilek ve temennileriyle toplantı sona erdi.

11 Şubat 2022, Cuma 173 kez görüntülendi