Afyonkarahisar Valisi Sayın Doç.Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı beraberinde üniversitemiz Rektörü sayın Prof.Dr. Mehmet KARAKAŞ’ın da bulunduğu bir heyetle birlikte merkezimizi ziyaret ettiler. AKÜ Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (TUAM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Metin ÖZGÜL tarafından heyete merkezde yapılan çalışmalar ve analiz hizmetleri hakkında bilgi verildi. Merkezde bulunan taramalı elektron mikroskobu (SEM) cihazını yerinde inceleyen Sayın Valimize alınan yüksek çözünürlüklü bazı elektron mikroskobu görüntüleri tanıtıldı. Merkez Müdürümüz Dr. Özgül merkezimizde yıllık olarak üniversitemiz haricinde yaklaşık 40’ı aşkın diğer üniversitelerimizden araştırmacılara TÜBİTAK, BAP vd. ileri düzey projeleri için analiz hizmeti sunulduğunu belirtti. Ayrıca kamu ve özel sektörden gelen analiz taleplerinin merkezde bulunan ileri teknoloji cihazlar ile karşılandığını belirten Dr. Özgül, sayın valimiz ve beraberindeki heyete ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

24 Ekim 2022, Pazartesi 161 kez görüntülendi