Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar Şube Başkanı ve MÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu üyesi Sayın Ercan İŞLEK, Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezini (AKÜ-TUAM) ziyaret etti. AKÜ-TUAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Metin ÖZGÜL tarafından sayın İŞLEK’e merkezde yapılan çalışmalar ve analiz hizmetleri hakkında bilgi verildi. Afyon Kocatepe Üniversitesinin Merkezi Analiz Laboratuvarı olarak 20 yılı aşkın bir süredir AKÜ-TUAM’ın DPT Projesi desteğiyle güçlenen ileri teknoloji araştırma cihazları altyapısı ile yıllık olarak Üniversitemiz haricinde 40’ı aşkın diğer üniversitelerimizden araştırmacılara TÜBİTAK, BAP vd. ileri düzey projeleri için analiz hizmeti sunduğunu belirten Dr. ÖZGÜL, ayrıca kamu ve özel sektörden gelen analiz taleplerinin de merkezde bulunan ileri teknoloji cihazlar ile karşılandığını ifade etti. Merkez bünyesinde gerçekleştirilen hizmetlere ilişkin bilgilendirmeden sonra Dr. ÖZGÜL, memnuniyetlerini ifade eden MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı sayın Ercan İŞLEK’e teşekkür ederek iş birliği dileklerini iletti.

17 Ekim 2023, Salı 99 kez görüntülendi