Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezinin (AKÜ-TUAM) konuğu olarak Cezayir’in Jijel Üniversitesi’nden Prof. Dr. Douniazad MEZDOUR tarafından 27 Ekim Cuma günü saat 15:00’te Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda “Percolation in polymer composites” başlıklı bir konferans verildi. Elektronikten savunma sanayisine kadar geniş bir kullanım alanı bulan fonksiyonel polimer kompozitler konusunda bilgilendirici olan konferansın açılışı AKÜ-TUAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Metin ÖZGÜL tarafından misafir Öğretim Üyesi Prof. Dr. Douniazad MEZDOUR’ un özgeçmişinin okunması ile yapıldı. Konferansa, önceki dönem Rektör Yrd. Prof. Dr. Yılmaz YALÇIN, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Bekir YALÇIN, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm başkanı Prof. Dr. Serhat BAŞPINAR, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölüm başkanı Prof. Dr. Atilla EVCİN ile birlikte öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. İlgiyle dinlenen konferansın ardından misafir öğretim üyesi ile Üniversitemiz öğretim üyeleri arasında ortak çalışma imkanları üzerine değerlendirmeler gerçekleştirildi. Prof. Dr. Yılmaz YALÇIN tarafından Prof. Dr. Douniazad MEZDOUR’ a katılım sertifikası takdim edilmesinin ardından AKÜ-TUAM’ın yanı sıra Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü Laboratuvarları gezildi. Afyon Kocatepe Üniversitesi ile Cezayir’in Jijel Üniversitesi arasında ikili iş birliği imkanlarının değerlendirilmesine dönük çalışmalar planlandı.

07 Kasım 2023, Salı 50 kez görüntülendi