Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezinin (AKÜ-TUAM) 2023 yıl sonu Değerlendirme Toplantısı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip ÖZDEMİR’ in katılımıyla 26/12/2023 Salı günü gerçekleştirildi. Toplantıda Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Metin ÖZGÜL tarafından TUAM’ın 2023 yılı faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgilendirme yapıldı. Merkezin iş akış süreçlerindeki insan merkezli hataların minimum düzeye indirilmesi, iş akışında ve hizmet sunumunda kalite ve verimliliğin arttırılması amacıyla satın alınan lisanslı yazılım sisteminin (tuamsis.aku.edu.tr) Üniversitemizin “dijital dönüşüm” vizyonu doğrultusunda 2024 yılı itibari ile analiz hizmetlerinde kullanımına başlanılacağı ifade edildi. Bilgilendirme sonrasında Merkezin 2024 yılı faaliyetleri ile ilgili karşılıklı fikir alışverişi ve genel değerlendirmeler yapıldı. Katılımcılar, AKÜ-TUAM’ın bölge ve ülke genelinde sanayi kuruluşları nezdinde tanınırlığını arttırmak amacıyla yapılabilecek tanıtım ve farkındalık faaliyetlerini çeşitlendirilmesi ve ilgili kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşu ziyaretlerinin faydalı olacağı hususunda ortak temennileri dile getirildi. AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip ÖZDEMİR, Araştırma faaliyetinin üniversitemizin öncelikli temel işlevlerinden biri olduğunu ve Rektörlük olarak her türlü desteği verme gayretlerini sürdüreceklerini ifade etti. Toplantının sonunda AKÜ-TUAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Metin ÖZGÜL, toplantıya katılan; AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip ÖZDEMİR, önceki dönem Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz YALÇIN, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Bekir YALÇIN, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan EROL, Mühendislik Fakültesi Dekanı ve UYGAR Komisyon Başkanı Prof. Dr. Ahmet YILDIZ, Fen-Edebiyat Fakültesi temsilcisi Prof. Dr. İbrahim Hakkı CİĞERCİ, Teknoloji Fakültesi temsilcisi Prof. Dr. Yusuf KAYALI, Mühendislik Fakültesi temsilcisi Doç. Dr. Ali Ekrem ARITAN ve Toprak ve Tuğla Sanayi İşletmecisi İbrahim BORAN’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

26 Aralık 2023, Salı 27 kez görüntülendi