Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezinin (AKÜ-TUAM) 2024 yılı 1. Dönem (Bahar) Danışma Kurulu Toplantısı 12 üyeden 9’unun katılımıyla 7 Haziran 2024 Cuma günü gerçekleştirildi. Toplantıda Merkez Müdürü ve DK Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Metin ÖZGÜL tarafından TUAM’ın 2024 yılı ilk 6 aylık dönem faaliyetleri ve Yükseköğretim Kalite Kurulunun (YÖKAK) Kurumsal Akreditasyon Programı çerçevesinde Üniversitemizin almaya hak kazandığı 5 yıllık akreditasyon hakkında AKÜ-TUAM Danışma Kurulu üyelerine bilgilendirme yapıldı. AKÜ-TUAM tarafından önümüzdeki 6 aylık dönemde yapılması planlanan “Toplumsal Katkı Faaliyetleri” ile merkezin altyapısı ve iş akışındaki gelişmeler, yaşanan problemler ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunulmasından sonra dilek ve temennilerle toplantı sona erdi. Toplantının sonunda AKÜ-TUAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Metin ÖZGÜL, toplantıya katılan; Fen-Edebiyat Fakültesi temsilcisi Prof. Dr. İbrahim Hakkı CİĞERCİ, Teknoloji Fakültesi temsilcisi Prof. Dr. Yusuf KAYALI, Mühendislik Fakültesi temsilcisi Doç. Dr. Ali Ekrem ARITAN, MÜSİAD İl Başkan Yrd. Abdullah ÖZTEKE, Toprak ve Tuğla Sanayi İşletmecisi İbrahim BORAN, Toprak ve Tuğla Sanayi İşletmecisi Adnan AVCI ve Mermer İhracatçısı Ömer BARIN’a katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.

07 Haziran 2024, Cuma 63 kez görüntülendi